Opprette et hovedpassord

Hovedpassordet er ett enkelt passord som Kaspersky Password Manager bruker til å beskytte alle dataene dine, inkludert andre passord. Du oppretter hovedpassordet første gang du konfigurerer Kaspersky Password Manager. Hver gang du prøver å få tilgang til datahvelvet, ber Kaspersky Password Manager deg om hovedpassordet.

Ikke bruk et passord som er enkelt å gjette seg til (for eksempel basert på etternavn, fornavn eller fødselsdatoer). Du oppretter et sterkt passord ved å bruke store og små bokstaver, tall og spesialtegn.

Av sikkerhetsmessige årsaker lagrer ikke Kaspersky Password Manager hovedpassordet på enhetene dine eller i skylageret. Vi anbefaler deg å lære deg hovedpassordet utenat eller skrive det ned og oppbevare det på et sikkert sted, da det ikke kan gjenopprettes hvis du glemmer det.

Viktig: Hvis du glemmer hovedpassordet, har du ikke lenger tilgang til dataene dine. Hvis det skjer, må du opprette et nytt hvelv og beskytte det med et nytt hovedpassord. Deretter kan du legge til nye data i hvelvet.

Når Kaspersky Password Manager starter, blir du bedt om å gjøre følgende:

Du kan når som helst endre hovedpassord.

Opprette et nytt hovedpassord

Hvis enheten støtter Touch ID, kan du aktivere denne funksjonen når du oppretter et hovedpassord, og deretter bruke den til å låse opp hvelvet. Du kan også når som helst aktivere eller deaktivere Touch ID i programinnstillingene.

Se også

Hva du bør gjøre hvis du har glemt hovedpassordet